11-03-2007, 11:02 PM
Како коментаришете ФМ 08,јесте ли кренули да играте?
Ја сам га јуче инсталирао и кренуо са Звездом и свиделе су ми иновације када су графика и дизајн у питању,али је одмах уследио шок!Розенборг понудио 3 сома за Басту и као Пикси одмах прихватио понуду без икаквих консултација са мном! :batine Било је тих случајева и у прошлом менаџеру,али у сеоским клубовима,не и у Звезди и то ми је баш јадно.Потом сам у 3. колу квалификација за лш примио гол од Ајакса у 5 минуту надокнаде иако је текма продужена за 4(ај ово и јесте прилично реално
).Не свиђа ми се ни то што у самој игри за разлику од прошле готово да и нема дуела,сваки напад завршава се шутом.И тако даље,доста је добро,али надам се да ће ускоро поправити закрпама недостатке!
И да,откуд Сеад Банда,екстра талентовани репрезентативац ЦГ који је прошлу сезону играо за Леће у нашем омладинском тиму?! :zbunjen
Ја сам га јуче инсталирао и кренуо са Звездом и свиделе су ми иновације када су графика и дизајн у питању,али је одмах уследио шок!Розенборг понудио 3 сома за Басту и као Пикси одмах прихватио понуду без икаквих консултација са мном! :batine Било је тих случајева и у прошлом менаџеру,али у сеоским клубовима,не и у Звезди и то ми је баш јадно.Потом сам у 3. колу квалификација за лш примио гол од Ајакса у 5 минуту надокнаде иако је текма продужена за 4(ај ово и јесте прилично реално
).Не свиђа ми се ни то што у самој игри за разлику од прошле готово да и нема дуела,сваки напад завршава се шутом.И тако даље,доста је добро,али надам се да ће ускоро поправити закрпама недостатке!И да,откуд Сеад Банда,екстра талентовани репрезентативац ЦГ који је прошлу сезону играо за Леће у нашем омладинском тиму?! :zbunjen