03-02-2003, 01:45 AM
Meni je jako smesno bilo kada su navijaci gadjali ove Splicane novcicima, a oni, kao deca (ustvari, to i jesu), ruke preko glave, pa skupa u gomilu, sami sebe da zasite. Pa nastavi se tekma, a oni i dalje sa rukama na glavi. A iskreno, razocarao sam se sastavom Splita, ni priblizno neke napetosti kao protiv Zadra (Zagreb nisam gledao). Ona deca, pa sve to skupa ne koriste tri brijaca! Najjaci likovi su mi ona 14. Franko Krastopil i 15. koja jedva stoji na nogama. A kad je Mimica srusio Ekeziu :rofl
Sve u svemu, bice ludnica protiv Cibone, Zagrepcanima treba pobeda jer ih "braca" iz Sirokog zajebala, pa moraju da se vade na nas. Osecam, bice nezaboravno!
Kiza, slike su odlicne, audio fajlove jos nisam odslusao, ali svaka cast na trudu. Tako se radi majstore!
ampion
Sve u svemu, bice ludnica protiv Cibone, Zagrepcanima treba pobeda jer ih "braca" iz Sirokog zajebala, pa moraju da se vade na nas. Osecam, bice nezaboravno!
Kiza, slike su odlicne, audio fajlove jos nisam odslusao, ali svaka cast na trudu. Tako se radi majstore!

b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)