Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч.
Поздрав свима... Тек сам сад уграбио мало слободног времена да напишем пост поводом јучерашње текме... Једном речју, СПЕКТАКЛ! Навијање свих 90мин, у неким тренуцима права грмљавина (Још једна победа...) Само ти се певало неких 10, 15 мин, Марш на Дрину и Од Тополе је такође било ок... Крај полувремена обележава ХОЋЕМО ПОБЕДУ... Игра наших пулена очајна, али на СЕВЕРУ... :ruke :ruke :ruke
На полувремену обавештавају нас да ће бити корео поводом годишњице пријатељства са Грцима... Мала фрка око картона, али се све стабилизује... Најјачи ми је био обраћање са шипке овим индијанцима који су узели картоне а нису у копу... Ставили их под дупе, или их узели као драги сувенир... Корео феноменалан уз Пуне трибине... Оно са цепкањем картона је било врх... Чудио сам се што нема традиционалне бакљаде, кад оно... Фантастична комбинација стробова и бакљи... СЕБЕР ГОРИ... Певе се ЗВЕЗДА оле... Демантован сам у тренутку! Крај обележава СА СВИХ СТРАНА ГРМИ МАРАКАНА... Било је питање тренутка кад ће се запевати у копу, јер је стварно одлична!
БУ стварно пријатно изненадили, једно од бољих "гостовања", шеталица...
Извините мало на дужину поста... namigivanje
П.С. Поздрав за млађу екипу НИШЛИЈА, возом смо се заједно враћали, лудило...
ПОЗДРАВ!

Messages In This Thread
... - by VeranZvezdi - 10-21-2006, 09:29 AM
... - by VeranZvezdi - 10-21-2006, 09:10 PM
ЦЗ-oфк, маракана, 21.10, 18ч. - by делијаЛЕ - 10-22-2006, 07:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)