03-22-2007, 09:17 PM
Quote:Izvini! Ne mogu da vidim sta si pisao cirilicom! Molim, pisi latinicom! Nesto nije u redu u mom kompjuteru.
Pozdrav iz Moskvi!
Ми овде имамо једно правило да када се пише на српском да се пише искључиво ћирилицом јер је то једино исправно... Молим те да ако можеш наместиш свој компјутер ако постоји проблем... Или да користиш следећи програм који пребацује ћирилицу у латиницу или обрнуто...
We have one rule here, when we are writing in Serbian we write exclusively in cirilic letter because it is the one and only proper way... Please try to fix that problem on your computer... Or use this little program which turnes cirilic in to latinic and inverse...
http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
Just to show you how it works:
Mi ovde imamo jedno pravilo da kada se piše na srpskom da se piše isključivo ćirilicom jer je to jedino ispravno... Molim te da ako možeš namestiš svoj kompjuter ako postoji problem... Ili da koristiš sledeći program koji prebacuje ćirilicu u latinicu ili obrnuto...
Možda malo preterujem što to od tebe tražim ali to je pravilo za sve... Nije problem da ti pišeš latinicom, srpski ti nije maternji i razumem da ti je ovako lakše, ali ja ne mogu da pišem srpski latinicom...
I konačno latinicom ono što je pisalo u prethodnom postu:
Quote:Zdravo Marija! Možda bi mogli da ubacite u onu priču koja stoji kao objašnjenje još par stvari...
Pre svega isti onaj tekst samo na srpskoj ćirilici, ako treba ja ću ti ga poslati preveden na pm pa ga ti postavi... Videćemo da neko od Grka prevede i na grčki sa grčkim alfabetom naravno...
Kao drugo još par razloga zašto su navijači baš ova tri kluba odlučili da naprave ovo trojstvo... Sem što su crveno-beli, oni dolaze iz glavnih gradova tri države i sve tre su naravno PRAVOSLAVNE što je jako bitno takođe...
Eto toliko, puno uspeha u radu i ako misliš da su ovi saveti korisni ti ih iskoristi kako treba...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "