Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Quote:
дрвосеча Wrote:П.С. има једна ствар која ми већ дуже време запада за уши... а то је када се пева "Када Звездо играш ти", онда онај задњи део песме, треба да се заврши са "Јеби Звездо, глупе гробаре/жабаре"... а то се већ дуже време не пева тако, већ је убачено оно "о Звездо волим те"... она стара варијанта ми много лепше звучи, и баш моћно делује :ruke
Исто бих волео да се поново пева "Звездо згази их све!!!"

Јел теби ми личимо на гробаре = комплексаше??! Шта који курац треба ми да певамо о њима на нашим утакмицама... То је под број један, а под број два, та песма се тако певала само када се игра против њих а иначе се пева Напред Звезда але але але... И тај део је промењен и наставља се са овом другом песмом... То су већ укуси појединаца и искрено и мени се можда више допада ранија верзија али молим те без спомињања оних који нас не интересују!!!

Аууу, човече па немој да се узбуђаваш, јер ја нисам мислио ништа лоше, већ ето добронамерно запажање...
Гледај сада, наравно да на утакмици са Миланом нећемо певати "Јеби Звездо глупе гробаре", али зашто се не би певало "Јеби Звездо глупе жабаре"... јел видиш да сам раније био ставио / што значи да уместо гробара се спомињу жабари, што је и логично... као што је на текмама са хрвосима у Пиониру на месту гробара, у песми замењено са усташама, јел тако? И наравно да се песме против гробара требају певати само на дербију!!!

За cutiboy-a, не постоји гори осећај него када те неко посере на твом "радном месту", са таквим понашањем и кометарима, какви су имали ти ликови... цео твој труд, и твојих ортака је узалудан!
Џаба је причати неким људима, ја сам се раније заносио тиме да се "лепом речи и гвоздена врата отварају" (како су нас у школи учили)... а сада већином само климнем главом и кажем: "да, у праву си"... где да ја нађем толико времена и живаца за те ликове, који не капирају суштину, и поред толико слика и речи који су написани што у информаторима, што на сајту, и сл.

Јуче ја зовем ортака, и јави се његова мама, и пита као: "јеси ти био на утакмици године?... Па ето свако ко нешто значи у Београду, синоћ је био на Маракани... били су Коштуница, Здравко Чолић... :zbunjen :zbunjen земљо Србијо, отвори се, и прогутај ме да не слушам ове коментаре (не знам, ни како да их на зовем)... оставила ме без текста!?!
У себи после мислим, па што се Чола, премијер и слични, стиде да дођу на првенствене текме??? Јел можда скупа карта? Да није нека куга у граду суботом послеподне? :zbunjen Нико их не тера да дођу баш сваку текму, али 6-7 првенствених текми годишње могу доћи, исто као и на тај Милан, а не да се пресеравају после по медијима колико су велики Звездаши :nene
Навијање на већим текмама може се побољшати само ако буде тачно диригована продаја Севера... не треба нас бити 20.000, већ је 10.000 сасвим доста за пристојно навијање Севера, а у тих 10.000 да буду одабрани, који капирају наш фазон, и којима неће требати информатори и сл.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by дрвосеча - 08-24-2006, 07:14 AM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: