Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Quote:На мене је најснажнији утисак оставила крцата Маракана, а други, који је донекле покварио општу позитивну слику режирала је група момака у мајицама "Делије Шабац". Неких 45 минута пре почетка утакмице су се спустили до шипке и покушали да помере читава два реда да би они сви "стали". И наравно да настаје пометња и расправљање, гурање и ударање. Ако су већ битан фактор у навијању, требало је да дођу раније и да заузму сталне позиције, ако их уопште имају, у то сумњам. Потврда томе је и чињеница да је половина њих "испарила" у тренутку када су се вође попеле на шипку и лагано их истисле, а од оних који су остали само је један певао.

пази севере, суштина целе приче је да ред мора да постоји и да се зна... ако долазиш редовније на све текме онда сигурно знаш да та група момака у мајицама делије шабац увек стоји сасвим десно до шипке, код мегафона и иста та група момака не воли баш кад дође на север и на свом месту затекне неког другог а баш не воли кад на истом том месту затекне дечурлију, ћалета цвикераша, три девојке и мачка гарфилда( не знам који си ти био од њих).

друга ствар, кад да дођемо раније?
дечко, ми смо из шапца, 2 сата од београда, за то треба времена... иначе, да те исправим, дошли смо сат и по пре почетка текме!!

треће, гураћемо и удараћемо докле год је таквих као ти... ако већ другачије не може...

и најзад, те фамозне вође које су нас испариле су момци из групе У.Б. а они опет стоје поред нас и на смедереву, јавору, кому... биће да ти ниси тад са нама па се мало слабије сналазиш...

и да ти помогнем да решиш дилему... имамо како ти кажеш сталне позиције, јуче си видео где су, убудуће их се клони!!!
ttp://www.delije-sabac.co.yu

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by Restless - 08-23-2006, 03:59 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)