Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Red Star Forever upravu si na neki nacin,da su to normalni ljudi koji dolaze redovno i koji kapiraju ceo fazon.Ali problem je taj da iz iskustva(na zalost sopstvenog) znamo da je nemoguce krenuti tom devizom "Oni bi trebali da se prilagode nama"-znam da bi trebali,ali takodje znam da je upravo to gotovo neizvodljivo.To su ljudi koji to ne bi skapirali ni u najnormalnijoj situaciji,a kamo li u situaciji kada su mrtvi od alkohola i droge.Dakle zbog te cinjenice mnogo sam vise za predlog koji je izneo Boka.Mislim da je to pravi predlog,jer nama redovnima je u interesu da SEVER dobro izgleda i zvuci,ne cini mi se da istu nameru imaju i ovi drugi.Zato im treba ubaciti u glavu kao sto je Boka rekao kratke pesme i skandiranja koja bi grmela-mi bi postigli svoj efekat,ceo SEVER bi pevao(skandirao) male su sanse da se tu nesto zbrza i usere.Jer ovo stvarno ne ide,a i tvoja ideja Red Star Forever je na mestu ali je neizvodljiva,zato ajmo jebi ga svi u defanzivu(kako si poredio) i podrzimo Bokin predlog.To je jedino resenje za koje sam siguran da bi uspelo. ;pljuga

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by North_Side011 - 08-23-2006, 01:48 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)