Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Хммм... Слажем се да треба да неким критикама и предлозима подигнемо квалитет трибине, али реално неке ствари нису на месту...

Мало претерујемо можда... Никад нећу заборавити поједине утакмице на Маракани када нас је било 100-150, а то је подсетићу вас било тако до пре 5-6 година... Нико тада није пребацивао онима кои нису редовни јер смо желели да нас буде много више... Момци који сада воде трибину су постигли велики успех јер не заборавите да наш коп тренутно има више хиљада оних који су ту кад се игра кући... И 500-1000 оних који иду на домаћа гостовања... То је одлична цифра и за боље стојеће земље... Значи Север је дефинитивно у експанзији али то са собом доноси брдо проблема са којима се сусрећемо у овим "великим" утакмицама... Морамо дакле да наставимо да радимо са тим људима, али неки дефинитивно нису за то, па са њима треба раскрстити много пре него што они пожеле да дођу...

Никад не бих помислио да не долазим на Север ма какви разлози били за то изузев ако је то став трибине... Дакле ни они који су евро навијачи а ни они који су стални тешко да могу да ме отерају од Звезде... Дакле не размишљајте тако, није то став правог навијача...

Што се тиче избора песама... То ме подсећа на оно кад екипа игра у једној формацији па тренер услед јаког противника мења формацију па игра одбрамбеним стилом... Не треба ми избор песама да мењамо ни због кога, треба они нама да се прилагоде јер ми већ имамо свој, стил, свој фазон и своје песме...

Те исте Делије Шабац које је неко овде критиковао су задњих пар година редовнији од многих који се овде представљају таквима... И то увек са 25мин-70мах људи... Синоћ цирка 100... О томе да ли су певали и како рећи ће вам они сами, у сваком случају не верујем да су они ти који су некоме покварили позитиван утисак...

Оно што можемо да урадимо следећи пут је можда саопштење пар дана унапред које ће кроз медије доћи до оних који кваре атмосферу, а информатор је дефинитивно прочитан само од стране редовних, ови остали су га или бацили или савили и ставили у џеп како би га читали кад дођу кући...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by Red Star Forever - 08-23-2006, 01:29 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)