Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Sve je receno i zato ne zelim da se ponavljam i kenjam dalje...Takodje necu opet da pisem svoje misljenje o seljacinama iz provincije koji su ko goveda preplavili nas grad juce.Pred svaku veliku tekmu sam napisao sta sve mislim o tome i ljudi koji su ovde otprilike znaju sta licno mislim...
Ogorcen sam,razocaran i posran do koske,mnogo sam ocekivao i od fudbalera,mnogo sam ocekivao i od nas,a ustvari sinoc smo svi podbacili.Ocekivao sam ludnicu,a vratio sam se kuci sa kamenom u grlu zbog svega sto sam se nagledao na svojoj tribini.I pored super ideje i odlicno odradjene koreografije mislim da smo sinoc i mi krivci zbog poraza-ocajno navijanje,razocaravajuci izgled nas kao navijaca i price kako su milanezi lose pevali na San Siru i kako cemo mi da im pokazemo su toliko jadne,bedne i smesne posle ovoga sinoc.Pun SEVER,pun stadion,a dusa prazna...Kop je jedini pevao,ali i oni kao da su upali u zivo blato sto su se vise koprcali i pokusavali da dignu ostatak tribine to su vise tonuli.Dakle utisak je kratak i jasan-SRAMOTA.Ali kada sam se malo smirio otprilike da sam shvatio uzrok lose atmosfere,kao da se jedan broj losih stvari desio u kratkom periodu sto je uzrokovalo sve ovo.A to su,izostanak(OPRAVDAN) pirotehnike koja po pravilu digne masu i temperaturu povisi do maksimuma,zatim gol Inzagija iz cistog ofsajda,sitne carke i guranja po tribini sto je u jednom momentu izazvalo tucu,i ogroman broj onih koji su prvi put na MARAKANI je dovoljan za sramotno izdanje sinoc.Takodje zameram vodjama sto se nisu bas najbolje rasporedili jer je zapadni deo SEVERA ostao nepokriven,a ni razglas se cuo tek na momente.Ali ovi "zakleti zvezdasi" one mazge sto su u BG dosli tek kad su krenuli u srednju odnosno tek videli MARAKANU sa svojih 17-18 godina,pa dolaze svake godine i isto se ponasaju kao seljacine iz provincije pobio bi ih sve !!!Nemam vise komentara i puko sam skroz,i jedva cekam sledecu "malu" utakmicu da stadion bude prazan,ali da mi dusa bude puna . . . ;pljuga

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by North_Side011 - 08-23-2006, 01:07 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)