Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Quote:I jos nesto. Svako ko kaze da nece vise na velike tekme neka zaboravi da je navijac. Sve sto se radi na malim tekmama,sve sto ucimo uz subote u subotu ima za cilj da poveca kop do maksimuma i da ti ljudi koji su redovni znaju zasto su tu,kako se ponasati,izgledati,razmisljati.

Ја лично немам жељу да будем у онаквом циркусу зато сам и рекао да ћу размислити кад ћу следећи пут да дођем на неку евро текму...Једноставно ја сам на тим текмама у мањини на нашем Северу тамо где сам сваке недеље због разноразних индијанаца ја да будем у мањини,нервирам се...Верујеш да сам ишао синоћ болестан на текму у жељи да колико толико помогнем и не жалим због тога али бре не могу да схватим ко све улази на наш Север,како се људи понашају...Синоћ сам био на текми са једним дечком из Немачке који нема пуно могућности да иде на звездине текме иде само кад играмо негде европи и замисли кад се лик крстио колико смо лоше звучали...Јебем му матер ако лик који није из Србије који иде 1-2 годишње на текме и опет зна песме и опет се труди да пева и пева из свег гласа и кад видим поред себе људе који као су Делије који док ми деремо глас снимају телефоном,гледају опуштено текму шта да кажем...Још сам само чекао да ми неко каже ако могу мало да седнем пошто не виде добро јер стојим...Дакле не знам нисам рекао да нећу дефинитивно ићи на евро текме већ само да ћ следећи пут размислити и то добро размислити.

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by Skrimo - 08-23-2006, 11:04 AM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)