Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Quote:Никола013 није циљ истерати људе него научити их како да се понашају на трибини и приволети их да буду део те трибине.

Потпуно се слажем са тобом, али ако ти успеш да натераш говедо да не пасе траву на ливади него да седне за сто и једе ножем и виљушком , ја ти свечано обећаван да ћу ПРИВОЛЕТИ СВИХ ОНИХ ОСАМ ИЛИ ДЕВЕТ ХИЉАДА ГРЛА СТОКЕ ДА БУДУ ДЕО НАШЕ ТРИБИНЕ И ДА ОДУ СА НАМА НА ГОСТОВАЊЕ , ЕВО РЕЦИМО ПРОТИВ БАНАТА!

и не само то већ и да их едукујем да знају правила понашања и све оно што је писало синоћ у информатору као и понешто што можда није обухваћено!

да ли разумеш Боко да је неким "људима" једноставно немогуће објаснити, ево ти мој лични пример, има једна девочица која иде доста често самостално а понекад и са нама на утакмице, значи вождовац, смедерево, војводина итд..., и стицајем околности синоћ крене са нама, на стадиону провалим да има ону "пецарошку" капицу, када смо кренули кући у комбију је приупитам да ли је прочитала информатор а она се наљути на мене и арогантно ме упита а, што? ја реко па прочитај има ту нешто и у вези таквих капица , а она ми одговори како јој је капица "прирасла за срце, те види како је лепа " и цео репертоар сличних глупости НИСАМ МОГАО ДА ПОВЕРУЈЕМ У ТО ШТО САМ ЧУО!!! :o :o :o
Па онда њен рођени брат, навијачка група Аца радовић је урадила навијачке мајце наше групе, када је требало да дотични брат издвоји 500 кинти за мајцу и помогне групи исти шаље мом ортаку смс где пише "еј нећу да купим мајцу јер у ред стар шопу на маракани имам да купим ОРИГИНАЛ :o :o :o ЗА 800 ДИНАРА"

И молим те Боко објасни ти сад мени то?

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by Nikola013 - 08-23-2006, 09:03 AM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)