Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-смедерево, маракана, 13.08., 20ч
Солидно издање вечерас.Доста се форсирала нова песма, и одлично је отпевана.Оно што сам приметио је да је песма Ја сам године лоше прихваћена вечерас.Мислим да је то због тога што је превише форсирана претходне сезоне, па је код људи дошло до неког засићења.Понављам то је само моје мишљење.Можда грешим.Вечерас су се у солидном броју могле приметити оне одвратне капе са пијаце. Embarassed Evil or Very Mad и могло се приметити стотине ликова који снимају бакљаду. Evil or Very Mad И још нешто што ми већ дуже време смета на Северу.Ако желимо да будемо оригинални онда никако не можемо скандирати Аванти Стела роса.То што ћемо играти против италијанског клуба не значи да морамо да скандирамо на италијанском.Јел они нама скандирају на српском?Сада ће многи љубитељи такозваног "италијанског стила" навијања рећи да сам кретен јер ми треба да форсирамо неки италијански стил.Да се облачимо као италијани, да певамо као италијани...Зашто?Јел смо ми италијани?По чему су ти чувени италијани бољи навијачи од нас?Они су своје показали у Милану.То је "пензионерски стил" навијања.Ми ако хоћемо да форсирамо наш фазон ми више не смемо да певамо "Ју вил невер волк алон", да певамо на италијанском, да скидамо њихове песме...
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Messages In This Thread
ЦЗ-смедерево, маракана, 13.08., 20ч - by Леса - 08-13-2006, 09:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)