02-27-2003, 10:26 PM
Pancevac,svidja mi se kako razmisljas,ali ima tu jos nekih stvari...99% ovih sto trckaraju u Zvezdinim dresovima po travi,parketu itd ustvari su kratke pameti:Kad ih "najbolje levo krilo Sveta" uvalja za sicu oni misle da su resili pola posla u zivotu...ali su se malo prejebali jer posle "angazmana" po "svetskim"klubovima sledi II liga Spanije,Portugalije...a prohtevi ostaju isti,pa su tu jos zena,deca,rodbina,"prijatelji" i sl. drustvo,a svi oni oce pare...pa de su Porshei,BMW-i i jos razna sranja i na kraju im lome noge po Koreji i Kini i jos ih zavrnu za kintu...al je onda kasno...
I zato tek sa 27-8 godina u "inozemstvo" pa da odes k'o covek za milione(neto),i da te boli i da ti svi "puse" i da si igrac a ne sibicar,al' kome to da pricas kad ovde daju gol smrdljivom Partizanu i svi misle da su Dusan Savic(mislim,nije ni on neki vanzemaljski igrac, al to kome je on uvaljivao golove-ove seljaci mogu samo da sanjaju...)
Pozdrav Ciganijo :ruke
I zato tek sa 27-8 godina u "inozemstvo" pa da odes k'o covek za milione(neto),i da te boli i da ti svi "puse" i da si igrac a ne sibicar,al' kome to da pricas kad ovde daju gol smrdljivom Partizanu i svi misle da su Dusan Savic(mislim,nije ni on neki vanzemaljski igrac, al to kome je on uvaljivao golove-ove seljaci mogu samo da sanjaju...)
Pozdrav Ciganijo :ruke