Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12.
Keрови су превршили сваку меру.Све је ово режирано да би оправдали тај курац од закона који су сами донели,а када се јавност окренула против њих због дебилних одредби овог закона једноставно су морали да произведу овај инцидент.Све је то повезано,распад фудбала код нас везан за репрезентацију
,домаћа лига такође,приближава се приватизација клубова
.Зна се шта су и ко су Делије и која је наша снага.Неко хоће да
да купи клуб за мале паре,а ми смо му једина препрека у том злочиначком подухвату.

Сам инцидент је толико провидан да само ретардиран човек не може схавтити шта се крије иза свега.Још су изврнули чињенице да је тај назови чубар реда и закона пуцао у масу и изазвао опасност широких размера,

Одувек су хапсили људе,подижући смешне оптужбе.Али ово сад је толико мрачно и дегутантно да једноставно не могу да опишем сав бес који ме обузима због свега овога.Све што се десило је кулминација насиља и самовоље једне корумпиране и неиживљене полиције и црнофотељаша затворених у мишије рупе над часним и поштеним људима који за разлику од њих имају нешто што се зове образ,али добро они не занју шта та реч и значи.Шта значи ложову и комплесашу Јочићу и његовој камрили ова реч,апсолутно ништа.

Ничија до зоре није горела па неће ни њихова.

Држте се браћо у њиховим мрачним казамтима јел правда је на вашој страни!
Reply

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула 02.12. - by Војник_севера - 12-05-2007, 05:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)