Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006.
Quote:konzervativac wrote:
Quote:vecina vas ovde u glavnom brine kako onaj pored njega ne peva i kako jos uvek ima debila koji dolaze sa budjavim kapicama na stadion. Vazno da ste svi do jednog ovde pravi navijaci kao bedak vam je sto nismo dobili vize za italiju pa i da smo dobili od svih vas ovde dvoje ne bi krenulo na tekmu. Ja neznam ljudi da li ste vi normalni ali ja tacno znam ko je ovde ko. I jasno mi je da mozda ima par pravih ljudi ali ostali su svi u fazonu da dodju na tekmu i okolo yveraju sta se desava pa onda trce kuci da prvi napisu ovde. I ne znam neko je od vas spominjao da netreba bacati baklje na teren. i kao eto opet debili bacali veoma se dobro zna zasto su bacali a i ti koji su bacali su veoma dobro znali sta rade. I zato opet kazem ako neznas bolje. Vazno da moramo da menjamo ove sa kapicama i ofarbanim licima, a koliki je broj njih- ako ih negledas neces ih ni videti. A dali je mizaran broj ljudi koji gleda vase glupe postove, sta misli neki ozbiljan navijac kad cita kada se preko pola strane pise o tome kako su se tukli zbog jedne lopte a cela je prica da je ovaj ovog gurno i uzeo mu loptu interesantna tema zar ne? Ili kako bilo ko moze da smesne parole lose navijanje itd. Pa ljudi vi blejite kod kuce dodjete na stadijon i vratite se kuci, a ti ljdi koji su to napravili su tu zbog toga proveli noci i izgubili sate i sate. Samo veruj te mi niko od njih vas ni nesmatra za neke navijace tako da se ni neobazire na ono sto pisete. POZDRAV SVIM SAJBER NAVIJACIMA NFF

Нисам желео да будем груб мада ми је то овде задатак, на рачун броја постова мало сам занемарио квалитет, али драго ми је што је вам је неко неутралан скренуо пажњу да пазите шта пишете... Стварно небулозе, те ја сам навијао, овај до мене није, те стајао сам до ових који не навијају, пароле су лоше... Критиковање парола је врхунац безобразлука, с тога вас молим да пазите шта пишете!!! Знамо сви шта је писац хтео да каже и ко није упућен нек не прави пометњу безвезе...

Pridružujem se komentaru i MAKSIMALNO PODRŽAVAM!
Pozdrav Delije!

Messages In This Thread
propusnice - by unbeat - 08-01-2006, 01:17 AM
podrska - by unbeat - 08-01-2006, 11:42 AM
Re: podrska - by berbat - 08-01-2006, 05:01 PM
Re: podrska - by фкцз - 08-01-2006, 05:38 PM
Re: podrska - by Nikola013 - 08-01-2006, 10:24 PM
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006. - by Nikola013 - 08-03-2006, 06:31 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)