08-10-2006, 06:21 PM
Sve je receno. Steta sto ne udje ona lopta na pocetku. Slazem se sa misljenjima vecine. Rezultat je atraktivan, za pun stadion. Sanse jos postoje, mada moramo biti realni i reci da su to ipak zabari. Ja ne mislim da "moramo" ici na 2-0. Mozda nas sreca, koju smo imali juce, jos jednom pogleda i zabarima vratimo ´88!!?? Ne bi bilo lijepo sad kritikovati Bajevica ili igrace, jer je tim juce dao sve od sebe, ali igrali su protiv ekipe koja je i ovakva u samom evropskom vrhu. Samo mi je malo smetao Georgijev, jer je jedini malo iskakao iz borbene Zvezde. Kao da je prvi put klizao na ledu. Basta je trcao ko lud, borio se, ali veliki minus mu je pas-igra. Prodao je mali milion lopti na sredini terena. Cak mu ni pas od 5 metara nije usjevao, ali nek mu bude. Jedno veliko bravo igracima, jer su pokazali da kad hoce mogu da izgaraju na terenu. Ipak je Milan Milan, nek prica ko sta hoce.
Samo mi je zao sto ce nas UEFA ponovo odrati ko jarca. Sta je trebalo nekom iz kopa da baci pirotehnicki projektil dole na simpatizere domacina, koji su bili sprat ispod nas. To u nasem slucaju UEFA ne prasta. Evo kazne!
Samo mi je zao sto ce nas UEFA ponovo odrati ko jarca. Sta je trebalo nekom iz kopa da baci pirotehnicki projektil dole na simpatizere domacina, koji su bili sprat ispod nas. To u nasem slucaju UEFA ne prasta. Evo kazne!