08-10-2006, 12:07 PM
Posto sam sinoc odgledao i snimak onako mirne glave dosao sam do zakljucka da smo prvo poluvreme odigrali fantasticno uz naravno male greske u odbrani...Pa u pravu je Slawisha kada kaze koj vam je qrac to je Milan koji je jedna od najacih ekipa na svetu pa zapitajte se jedan igrac Milana vredi vise od celog tima Zvezde i jos plus igrali smo pred punim stadionom ...Ej bre 70.000 ljudi je tamo bilo a za nase igrati pred toliko navijaca je do sada bio samo zivotni san... I jos nesto, pitanje za sve koji nisu zadovoljni rezultatom,kada je Zvezda napravila bolji rezultat u gostima protiv ovakve ekipe(mislim u zadnjih 15god)? Setite se Helsinkija 1-0,Ekerena 3-2,Tromsa3-1,pa uporedite sa ovim rezultatom protiv Milana....Videli ste da oni koji nisu spremni igraju presing celim terenom i jednostavno skoro 70min nam nisu dali da disemo a i igrali su skoro u najacem sastavu ...Toliko o njihovim proseravanjima pre utakmice....Nasima jedino treba zameriti onoliko jurnjave za dresovima Milana,verovatno su hteli da pored slicica imaju i po neki dres.... :boks
Nade u prolaz ima ali to ce za nas zavisiti od mnogo faktora..Da pruzimo 150% svojih mogucnosti,da nas posluzi sreca,da sudija bude kao sinoc,i da napravimo takvu ludnicu na tribinama koja ce ostati upamcena za sva vremena....I da poslednje da Perke i Milovanovic mec prate iz loze.....
Nade u prolaz ima ali to ce za nas zavisiti od mnogo faktora..Da pruzimo 150% svojih mogucnosti,da nas posluzi sreca,da sudija bude kao sinoc,i da napravimo takvu ludnicu na tribinama koja ce ostati upamcena za sva vremena....I da poslednje da Perke i Milovanovic mec prate iz loze.....