08-10-2006, 11:32 AM
Svi koje je rezultat i igra razocarala treba ozbiljno da se zapitaju sta oni to ocekuju i da li je to mozda previse! Nas je 91. i Bari opio, i taj mamurluk jos traje! Mi mislimo da ako smo tada uzeli titulu, da i sada moramo da gazimo sve pred sobom , jer eto mi smo Zvezda bre! Citam po internetu, kolektivno razocarenje igrom i rezultatom! Ja bih zapitao te ljude dal' su oni normalni! Igrali smo protiv Milana, ekipe koja kad ne dodje do finala LS dodje do polufinala, koja je protiv nas igrala u najjacem sastavu, koja ima vrhunske igrace, dolazi iz zemlje svetskog sampiona...
Odigrali smo sasvim solidan mec, Kovacevic je zatvrorio Kaku da se i ne vidi, malo koji klub ga moze tako cuvati, jeste da je Milan imao dosta sansi, ali imali smo ih i mi par... Revans na Marakani, treba nam sreca, nadam se da ce nam vratiti za Strazbur!
I da, mislim da je Gaj nevidjeno pojacanje, osim one greske lik je odigrao do yaya!
Odigrali smo sasvim solidan mec, Kovacevic je zatvrorio Kaku da se i ne vidi, malo koji klub ga moze tako cuvati, jeste da je Milan imao dosta sansi, ali imali smo ih i mi par... Revans na Marakani, treba nam sreca, nadam se da ce nam vratiti za Strazbur!
I da, mislim da je Gaj nevidjeno pojacanje, osim one greske lik je odigrao do yaya!