08-09-2006, 09:58 PM
Ipak glavni utisak je posle svega da smo previse respektovali Milan cak i kada smo imali sanse da nesto uradimo u napadu jednostavno nismo smeli ali ok shvatam da posle kraha na sp svi su se pribojavali da u duelu sa Milanom ne bude nesto slicno a i primarni cilj je bio ne izgubiti punu Maru i nadu u revans pa je i normalno sto nasi ipak previse mislili o svom golu....Za Gaja sam i pre njegovog dolaska pricao da je odlican stoper ali izgleda da jos uvek nije potpuno spreman mada uz idealnog Bisketa bice to dobra odbrana...Perovic :batine Milovanovic----- cak i Krivokapic bi bio bolji,toliko puta mu se pruzila prilika a nikada nista.....Basta-mentol mada uvek najvise pretrci,Blagoje-od prve utakmice se vidi da zna sa loptom ali suvise se kurci i premalo trci a u duelima bez srca kao pickica koju svi guraju,mada bice bolji sigurno....Ziga-solidan samo nije imao sa kim da odigra u napadu,a i on preterano obraca paznju na druge a i pocinje po malo da se kurci mada o njemu nikada necu reci ni jednu ruznu rec....Po meni igraci utakmice Randjel i Kovacevic koji igra najbolju sezonu do sada i ubedljivo je nas najbolji igrac do sada i voleli ga neki ili ne da je srece da imamo vise ovako srcanih igraca bili bi vrh...Ah jos i Pantica da spomenem decko je odigrao odlicno i prijatno me iznenadio....