05-07-2007, 07:36 AM
Ето десио се и тај рукомет у Крагујевцу по причи ортака а и малог Михе наших 30-40 дечурлија све до једног неорганизовано навија,на другој страни гробарска екипа из Крагујевца са симпатизерима око 100 људи. И шта сте постигли са тим одласком да нам се сад смеју и дрнадају искомплексиране п...е. ко је нам у Крагујевцу не могу ни присмрдети. Па ако је неко волео да се одради тај рукомет то смо ми, па јел неко мисли да смо ишли у Чачак пре 2 недеље да нам дупе види пут а нећемо бити у нашем граду. Од 7 дана у недељи ми проведемо 2-3 дана у комбију па ваљда ми је лакше да испратим рукомет него да идем у бгд на 4 дерби у месец дана. Ко зна,зна ко не зна,не зна нећу да се правдам никоме.Сад што се тиче тебе Џони нема потребе за вређањем ја тебе нисам узимао у уста немој ни ти мене. Волео бих да си ти мени жив и здрав и да набијеш још 729 утакмица са нашим клубом било рукомета, одбојке, фудбала , кошарке. Лако је бити паметан испред рачунара и износити дезинформације типа трибина и лик цео живот. Модератори лако могу проверити ип адресу мог рачунара и тог момка који је тамо регистрован. Нећу да улазим у расправу тако да не мора нико да одговара ко хоће може и на пм. Живи били.