Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Quote:Зна ли ико шта је са нашим бисерима из осамдесетих:Крџевићем,Радовановићем,Ђуровићем,Шугаром(какво презиме Big Grin ),затим Енес Бешић( сећа ли се неко њега),па затим шта је са оним Миралемом Зјајом,који замало да нас кошта елиминације из Европе 1985. ,где је Милош Бурсаћ,где је онај Боровница и тако ...
Ајте људи баците неку информацију.

Па ево оно што ја знам,нису баш најсвежије инфо ал то је што је.Са Рашом Радовановићем сам причао пар пута још пре неких 6-7 година док сам тренирао у Милиционару,а он је тад да ли био тренер омладинаца или члан стручног штаба,нисам сигуран,ал знам само да је у тим тренерским водама.Онда Жарета Ђуровића мој ћале виђа скоро сваки дан по Брду,па онако претресу све домаће фудбалске теме,кукајући како им деца не играју јер се игра преко везе Big Grin иначе је он исто у тренерским водама,мислим да је Сопот у питању,нисам баш сигуран,то је онако најсвежије. Онда члан чувене трофејне генерације из Барија Ивица Момчиловић ми је био тренер у омладинцима Рада пре једно 3-4 године (опако ми је ишао на кур"#$%%),па су га после пребацили да тренира неке клинце такође у смРаду.
П.С. Играо за радаре,играо за пандуре...очекујем доживотни бан са форума Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Djape_BBrdo - 10-25-2006, 01:39 AM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)