08-07-2006, 11:14 AM
Quote:Ne znam da li je ovo van teme ali svejedno.Горан Милојевић је већ долазио на Маракану као тренер разних клубова,нпр. Железника,ма небитан лик,мада наравно увек звиждуци.
Kako biste reagovali prema njjima (zvizdali, tapsali, bili ravnodusni...), da se na Marakani kao treneri ili igraci nekog drugog tima pojave:
1. Milko Djurovski
2. Goran Milojevic
3. Goran Juric
4. Robert Prosinecki
5. Elvir Bolic?
Што се тиче Милка,може он још 65475647856348 пута да каже и даље навија Звезду њега увек треба испљувати.Био је један од најбољих наших играча,љубимац навијача,брат му је био капитен,па чак је један од вођа имао његов дрес(тада није било оригинал дресова у продаји,као сад),а он се дрзнуо да оде у мишију рупу.
Што се тиче Горана Јурића и Елвира Болића не знам,нису колико ја знам оставили неки траг,па би ми било свеједно,мада...
А што се тиче Робија Просиничког,без обзира колико мрзео хрвате,њега сам од свих играча из те генерације највише волео,цртао на Звездином дресу број 7,кад сам ишао код фризера,увек говорио шишај ме да будем као Роби

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!