06-08-2008, 10:28 PM
Quote:Вечити. иако сам ганут твојим најновијим романом, задржаћу себи право да не волим Ану Ивановић. Мрзи ме да улазим у расправу и обајшњавам зашто. Ко зна, зна!
НАПРЕД ЈЕЛЕНА! ЗГАЗИ ЈЕ НА ВИМБЛДОНУ!!!
То ми је од увек било без везе када неком најискреније кажем своје мишљење (па иако је супротно његовом), а он ми одговори да не филозофирам, да се не правим паметан... и ту је крај.
Ел можеш да ми оправдаш нечим твоју иронију у овом посту горе? Кажи ми у чему нисам у праву да би имао у будуће исправнији приступ овој теми "Ја те волим Србијо" и уопште овако ван форума... Ја сам се овде регистровао да би се едуковао као навијач у неким областима и да тако дајем још већи допринос трибини из утакмице у утакмицу! Искуснији си овде на форуму, сигурно и старији од мене...
Не знам шта ти значи ово "ко зна, зна" и "згази је на вимбдону"... Не видим да је неко овде доводио у питање нихово ривалство, ко је лепши, бољи итд, па да сад ти у инат удараш неку контру. Мислим, не знам у чему је проблем... Да ли сам требао да прижељкујем да изгуби финале и да се не десе све оне по мени много битне ствари на крају турнира!? Још када нам је земља у оваквој ситуацији...
Разумео сам да ме гледаш као да сам од оних љубетеља спорта који би толико волели да се кк партизан пласира у 16 најбољих у Европи, а онда оде и на "фајнл-4"... Ако је тако, знај да представљам тоталну супротност томе, тачније то осећам у себи и нико (али нико) не може да ме убеди у оно прво.
Још једно извињење администрацији... Ја са овим завршавам писање овде на ову тему. Размишљао сам се да ли да уопште тражим одговор, да ли да то урадим преко ПП-а, али сам се одлучио за овај потез...