06-08-2008, 09:17 AM
Quote:Наша је испала у полуфиналу, а за ову чије ће име понети стадион тениског клуба Партизан никад нисам ни навијао...
Нека понесе, па шта!? Погледај снимак који сам горе поставио... Огромну вредност носи онај кадар где је на целом екрану она и СРПСКА застава, а у позадини се чује БОЖЕ ПРАВДЕ и сваки Србин зна да то гледају милиони људи из других земаља...
Ово је тема "Ја те волим Србијо" и не видим зашто овде не би заслужили место и она и Милорад Чавић, па и онај гробарски транспарент "Косово је Србија", који је био раширен у Пиониру на свакој европској утакмици (добро изгледа, добар је потез урађен са њим, а потпуно је друга прича њихова свест о овој светој земљи итд)... Па и било шта друго што има везе са партизаном. Чавићу смо скандирали име и тражили то и од 8000 људи на стадиону у Крушевцу. Тај исти је гледао кк партизан против цибоне у Пиониру недуго затим. Можда ће неки базен који припада сд партизан добити сутрадан његово име. И опет, па шта!? Показао је храброст, свест и велику љубав према Србији и то је једино битно...
Ако си можда мислио да ми је драже Анино прво место, него Јеленино треће, грешиш... Горе сам ти објаснио шта ми је на првом место много драго.
И за крај, та припадност клубовима у овом спорту не знам колико носи неки значај. Сво троје од њих тренира ван Србије, поред њихових имена стоји наша застава, а не грб клуба. Зна се каква је ситуација са Ђоковићем по том питању и какве је све изјаве давао у вези са Звездом... Ајде и по њему гробари да назову нешто. Ма дај...
Нећу да кажем да ти коментар има неку дозу комплекса, али сам ти намерно горе набројао неке потезе које Делије цене и поздраве на прави начин. И баш ме брига што стока или неко други не цени нешто наше (попут концерата рецимо) или што не би поздравила успех Троицког једног дана... То је један од разлога зашто смо много, много испред њих. И то нема везе са бројношћу на трибини и сличним стварима... Размисли да ли сам у праву!
пс. Извињење администрацији и модераторима на посту који и нема баш везе са темом.