01-24-2008, 07:54 PM
Quote:Вечити ДЕЛИЈА Wrote:Сећам се онога "Дрес Сулејманију?" врло добро, али тада сам тек био почетник на Северу, клинац.
Ако си тада био почетник на Северу онда си то и даље јер ово о чему говориш дешавало се прошле сезоне! :batine
Када кажем почетник и клинац, не мислим на своје године, тј. старост, већ на године искуства са трибине. Та утакмица са Земуном ми је била једна од првих и тада свакако нисам разумео и знао оно што сада знам (наравно, ово се односи на навијачки живот и свест о њему). Са тобом се слажем да сам почетник (много пута је причано и да они који су прешли 20 и већ дуже година су на трибини, не требају да буду сигурни да представљају нешто битно на трибини), али једном речју хоћу да ти кажем да није исто дете из забавишта и из првог основне... Само си ме погрешно схватио namigivanje ...
Али да не испадам из теме.. Значи, истина је оно што сам и мислио. Нисам, кажем, био нешто посебно информисан за њега. Знам да је код Крчмаревића у младој редован, али изгледа да је очигледно да му место није у нашој националној селекцији...
ПС. Ђоле, мого си бар да гледаш одбојку, ако ниси био у могућности да дођеш у Шумице, а не да мени причаш оно што знам... :finger Зезам се namigivanje