01-03-2008, 05:27 PM
Надам се да пратите партије Нолета и Јелене на Хопман купу ових дана,а ако пратите онда сигурно знате да је Јелена повређена и да уопште не би смела да игра.Ево међутим на који начин ова девојка која је у каријери зарадила више пара од сваког нашег фудбалера и кошаркаша доживљава играње за своју земљу.Капа доле што се мене тиче!
Quote:3. januar 2008. Beta
Janković: "Rizikujem karijeru"
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da rizikuje i karijeru zato što igra na Hopman kupu u Pertu sa povređenom nogom. Treća teniserka sveta povredila je desnu butinu, zbog koje je predala meč singla u duelu Grupe B Hopman kupa sa Argentinom. Srpska reprezentacija je, ipak, uspela da pobedi rivala sa 2:1 i plasira se u finale turnira, gde će selekcija Srbije igrati sa SAD.
"Ne bi trebalo da sam ovde, zaista rizikujem svoju karijeru. Danas mi je bilo malo lošije, i ne bih smela da igram, ali volim da nastupam za svoju zemlju i daću sve od sebe. Tešsko mi je na terenu, ali želim da Srbija pobedi", rekla je Jankovićeca posle meča sa Argentinom.
Reprezentacija Srbija igra sutra u 10 sati u finalu Hopman kupa sa selekcijom SAD. Turnir u Pertu igra se za nagradni fond od oko 600.000 evra.