09-20-2007, 12:55 PM
Имао сам потребу да у овој теми убацим изјаву одбојкаша Србије, Бојана Јанића, у којој говори о разочарењу због онако скромног дочека након освојене бронзане медаље на Европском првенству. То је, свакако велики успех за нашу земљу, нарочито након онако слабог и разочаравајућег наступа кошаркаша.
Текст преносим из спортског листа „ Журнал “ :
По мени је свака његова реч на месту и моје лично мишљење је да је тужно и поражавајуће да имамо овак однос према репрезентацији и спорту која нас константно, већ годинама са успехом представља на европској и светској сцени. :zbunjen
Текст преносим из спортског листа „ Журнал “ :
Quote: „ Морам да признам да сам помало разочаран. Дочек је био некако млак, прескроман. Ту су били људи из Савеза, новинари, родбина и то је то. Већ сутрадан је све изгледало као да ничега није било. Мислим да већина не би ни знала да се игра Европско првенство, да нисмо освојили медаљу. Боли то и старије, а поготову нас младе, којима ово одличје треба да буде подстрек да наставимо даље, јер чињеница је да ће бити много тешко када се још неки опросте од репрезентације. Но, изгледа да је успех овде слабо на цени, или зависи од случаја до случаја. Више волимо да се данима и данима бавимо скандалима, поразима... Нема никога да те подржи и да ти каже како има смисла сав наш труд, месеци рада и одрицања. Заиста смо чудан народ ми Срби... “
По мени је свака његова реч на месту и моје лично мишљење је да је тужно и поражавајуће да имамо овак однос према репрезентацији и спорту која нас константно, већ годинама са успехом представља на европској и светској сцени. :zbunjen