06-22-2007, 03:27 PM
@Igor_RS
Зашто мислиш да је глупа реченица, Чича лепо каже да су Делије духовити момци.. мислим да би требали њему да дамо тај трофеј јер га он једини и заслужује од свих играча, остали нека се угледају на њега!
Још неке од Миланових изјава ..

Зашто мислиш да је глупа реченица, Чича лепо каже да су Делије духовити момци.. мислим да би требали њему да дамо тај трофеј јер га он једини и заслужује од свих играча, остали нека се угледају на њега!
Још неке од Миланових изјава ..
Quote: Delije su probile krajnji zid mojih emocija. Znao sam da mi je to bio poslednji nastup pred najboljim navijačima na svetu. U meni je proradila erupcija besa i tuge za oduzetom šansom. Zvezda je zaslužila titulu, ali su nam sudije sve otele.:ruke
Quote:"Sramno je da se KSS nije oglasio na sve naše osnovane pritužbe posle prve utakmice finala. Bojić dan posle tog meča isključi mobilni telefon i ode u Hrvatsku. Čovek ima obaveze, ipak se ovde 'samo' igra neko finale plej-ofa.:boks
Tog dana si mogao da opljačkaš Kuću košarke, u Savezu nije bilo nikoga. Sramota. Pa, oni su mali ljudi, pokazali su ko su i šta su. Nemaju onu stvar da bi vodili našu košarku. Takvi nam ne trebaju
Quote:"Ovde me sve podseća na Izrael, gde Makabi uzastopno osvaja titule od 1945. do 2007. Plašim se da ista sudbina čeka i Srbiju. Čim je krenulo finale, znao sam da Partizan mora da bude prvak.:zbunjen

Quote:Изненађен сам и најавама из Партизана да ће ме тужити поводом изјава о 'гепековању' судија. Уопште не знам зашто су се баш они осетили прозваним? Рекао сам да су то радиле комшије, а то могу да буду и ОКК Београд, Раднички, Мега Исхрана. Ма, сигурно је да у Партизану то не раде", рекао је Гуровић у интервјуу за "Блиц".

Quote:Ogorčen sam, ne mogu više da budem deo ovog ludila. Voleo bih da jednog dana postanem sportski direktor Zvezde, ali samo u slučaju da dobijem odrešene ruke, da sam pravim ekipu".:ruke
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!