06-18-2007, 09:02 PM
Quote:Jovčić: Nisam bio u gepeku
Sudija Milivoje Jovčić rekao je da su izjave Stevana Karadžića i Milana Gurovića o njegovom "gepekovanju" obična laž i da se isti scenario ponavlja iz godine u godinu.
Jovčić očekuje da Savez zaštiti arbitre u narednim mečevima kako bi finalna serija našeg prvenstva protekla u najboljem redu.
- Nemam strah i već sam se navikao na takav vid pritisaka. Priče o tome da su me neki ubacili u gepek su neistina i zna se iz koje kuhinje takve stvari dolaze. Prošle godine su ti isti govorili da su mi neki plaćali letovanje u Dominikanskoj Republici.
Oni na ovaj način pokušavaju da izvrše pritisak i meni je to sasvim jasno. Očekujem da nas Savez zaštiti na večerašnjoj utakmici. Moram i ja sam psihički da se spremim za novi duel ova dva tima - rekao je Jovčić.
Prvi sudija prvog finalnog okršaja Ilija Belošević smatra da je suđenje bilo dobro i da ne vidi razlog zašto su neki akteri meča reagovali nesportski.
- Sudijska organizacija će sigurno izdati saopštenje povodom napada na Jovčića. Što se tiče optužbi da nisam hteo da ispraznim deo tribine zbog vređanja porodice Milana Gurovića, to ću njemu reći nasamo - kazao je Belošević. (M. N.)