06-13-2007, 10:21 AM
Уопште ми није јасно зашто толико дрвље и камење на марковића па и радивојевића.Марковић је скроз солидно одиграо а оних пар грешака ,ту мислим на она слободна што је промашио па одмах затим зицер,класичан примјер недостатка утакмица .Па човјек је повријеђен годину дана малтене, чак мислим да је у овако важној утакмици био изнад очекивања с обзиром на све.Исто тако и радивојевић,не кажем да су они сад нека свјетска класа али нису ни ретарди без обзира на све.Оних пар бацања по паркету и освојених лопти су искључиво његово дјело.Антић је показао да може,ја лично мислим да поповић и стјуарт треба да се прикључе,цветковић одрађује своје и у одбрани и често у нападу,не може да се очекује да он ту нешто бриљира ,одради он своје поштено.
А у финалу је све могуће.Ови су показали да су пичке чим дође до неког егала и мислим да је ту наша шанса.Они су под много већим оптерећењем у сваком смислу,огроман неуспјех би за њих био да не буду први.Ту су и разни притисци и све то и реално су боља екипа,што не би био случај чак и да је само милошевић у екипи у односу на наш првобитни састав.Наши момци ако буду играли борбено сваку текму ,нема им се шта замјерити.Бар је то моје мишљење.Ја сам оптимиста.
А у финалу је све могуће.Ови су показали да су пичке чим дође до неког егала и мислим да је ту наша шанса.Они су под много већим оптерећењем у сваком смислу,огроман неуспјех би за њих био да не буду први.Ту су и разни притисци и све то и реално су боља екипа,што не би био случај чак и да је само милошевић у екипи у односу на наш првобитни састав.Наши момци ако буду играли борбено сваку текму ,нема им се шта замјерити.Бар је то моје мишљење.Ја сам оптимиста.