06-01-2007, 11:00 PM
Quote:Pijanac Wrote:Не сумњам да ће после оваквог притиска на судије Партизан до краја првенства, па и у евентуалним дуелима са Звездом, имати 8 играча на терену.Све то што се десило у Вршцу, десило се само са тим циљем, ништа чудно.
Партизан после дужег времена игра лоше и сама екипа им није јака као некада... У великом су проблему јер желе ту титулу, а буквално им Хемофарм и Војводина дишу за вратом... Ми смо у промењивој форми, али делује да ћемо у завршницу ући мотивисани и спремни да одемо у финале!!! Све ово што се дешава и јесте са циљем да се опет направи тендециозно суђење њима и да некако испеглају недостатак квалитета и форме који им се појавио... Први пут Дуле за ових шест година није играо зицерашки и форму темпирао за крај првенства већ је ушао у форуму већ у другом делу Евролиге...то га сада коље, а мора се наћи начин да се спречи нека друга екипа да буде првак...
Ја бих искрено волео да то будемо ми, али некако ми мирише на Човића и његов ФМП који су се намерачили на Евролигу само тако!!!