02-13-2007, 11:17 PM
Када те противник потцени, када уђе у меч убеђен да те добија, а када твоја екипа дође по ПОБЕДУ онда се деси нешто овако. Ово вечерас није лоше вече нашег противника већ одлична игра целе наше екипе. Химки нама вечерас није могао ништа! Једноставно они су рачинали да затворе Гуровића и заврше посао, а нама су вечерас играли сви, па чак и Буркс који је имао две тројке у првом делу утакмице. Ово вечерас је игра за титулу и само оваквим приступом можемо победити Партизан.
Гуровић јесте провео у игри много, али није имао превише активног учешћа у игри. Пред крај се видело да се није претерано уморио када је лагано онако за своју душу погодио две тројике. Буркс није толико лоше одиграо чак могу рећи да је одиграо на добром нивоу... Милошевић маестрално када се погледа све укупна минутажа и мислим да ће убудуће добијати овакву шансу чешће.
Свака част Звезди, свака част навијачима!
Реал?
Превише јака екипа која је притом надркана на нас 100%. Што се мене тиче нека падне једно тешко одваљивање у Београду, а у реваншу нека се деси чудо!
Гуровић јесте провео у игри много, али није имао превише активног учешћа у игри. Пред крај се видело да се није претерано уморио када је лагано онако за своју душу погодио две тројике. Буркс није толико лоше одиграо чак могу рећи да је одиграо на добром нивоу... Милошевић маестрално када се погледа све укупна минутажа и мислим да ће убудуће добијати овакву шансу чешће.
Свака част Звезди, свака част навијачима!
Реал?
Превише јака екипа која је притом надркана на нас 100%. Што се мене тиче нека падне једно тешко одваљивање у Београду, а у реваншу нека се деси чудо!