Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb
Ovako HS.

Prvo sto se tice ultimate fight-a, tu imas danas tri odlicna borca u toj diciplini. Jedan je osvajac prvih nekoliko turnira, radi se o coveku iz Crne Gore, kolos od coveka, pobedio je na onom Gidrinom turniru koji je odrzan u pioniru. Bavi se od pocetka tom vestinom, samo sto je za razliku od pokojnog Gidre (ubijen iz zasede u Humskoj ulici pre godinu-dve, a bio je osnivac prvog Ultimate fight kluba kod nas - Crvena Zvezda) Smile nesto mladji pa se i danas aktivno bavim tim sportom po Americi i Evropi. Ne mogu da se setim imena, nadam se da ce neko da me dopuni. Borac sa kojim je bio u finalu tog turnira je osvajao sve turnire u razlicitim konkurencijama u Francuskoj, Kanadi i sl. Mlad je, ima 20 godina, Beogradjanin, plav decko, nadam se da ce se neko setiti imena... Treci je jedan Kraljvcanin koji je ogroman, neki dzudista i gomila drugis sportova, pobedio je na zadnjem turniru u Novom Sadu.. E sada, mogu samo ovako da ti opisem jer se nisam trudio da im zapamtim imena.

Sva trojica, uz najveceg trenera u UF i Srbina, koji je sudio sve one najvece turnire, mislim da se preziva Popovic ili tako nesto, pripadaju samom vrhu te vestine u svetu. Cudi me da nisi cuo barem za ovu prvu dvojicu, no nema veze. Opet kazem da ce me neko dopuniti.

Sto se, pak, KB tice, tu je Ivan Strugar neprikosnoven uz onog lika sto je sa njim bio na finalu turnira posvecenom Arkanu, opet se nadam da ce me neko dopuniti, mislim da se takodje zove Ivan, ali ne mogu da se setim prezimena... Smile

Sto se udaraca tice, mene nikada nije privlacio KB, ali mogu da ti, sa ovoliko godina i kilograma demonstriram mawashi, koji je po meni neki ekvivalent tvog omiljenog udarca (onaj high) Smile cim budem dosao u Split. Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Messages In This Thread
kick box - by Forever Ultras - 07-09-2003, 02:57 PM
Split - by Forever Ultras - 07-09-2003, 08:48 PM
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb - by Anonymous - 07-05-2003, 09:46 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: