02-09-2007, 05:50 PM
Бока све је то ок што си ти рекао...Али кад дође дерби 90% екипе игра као да су пали с марса.И то је оно што ме највише боли..Дал је то комплекс као онај који они имају у фудбалском дербију или нешто треће,ја стварно не знам,али кад играш срцем и мудима победа неће да изостане,а и ако изостане а играчи су се борили као лавови,е онда им нико неће замерити...Али код нас у сваком нападу се чека да Гуровић заврши,а нигде неке израђене акције за њега,е то је срамота...Играмо као неки аматерски клуб,у којем се игра врти само око једног играча...И ту је по мени Шакота крив,јер ми изгледа као да он нема изграђен ауторитет над овим играчима...На једној конференцији је рекао за оног малог Милошевића,како не заслужује да носи звездин дрес јер се не бори како треба за тај исти дрес,а он и даље исто игра...Па ако је тако онда марш из звезде и он и сви остали који се тако понашају!И шта смо добили са Александровим који се опоравља 2 године,Јоровић који је дошао повређен и нико не зна када ће бити спреман,исто тако Рајс који је сада дошао,а нико не зна кад ће заиграти...!?Ако се не опораве и не уђу у форму до супер лиге,који ће нам онда курац,да неће да нам помогну можда СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ,кад не будемо играли ни Улеб куп! :nene
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!