02-05-2007, 12:38 AM
Шта да човек каже? Водимо девет разлике и боље играмо од Партизана и шта се онда деси? Партизанови играчи ниједним гестом не показују да се предају, не показују да су се уплашили већ настављају да раде зашта су плаћени... Наши играчи? Ваљда их сморило то што ови неће да се предају па допустили серију 15:2 (мислим да је било тако нешто). Дође друго полувреме, а у њему исто. Има се активан резултат, али наши играчи су се већ предали јер они већ тада знају да не могу стићи предност Партизана... Седим ја тако и јадно се осећам... Имамо екипу у коју су уложене паре имамо тренера који је селектор репрезентације и који има каријеру грађену у иностранству, а свестан сам да нема ту срца, да нема воље... Све више сам убеђен у то. Сетио сам се успут и оне утакмице када нас је Кречко водио... Ако ме сећање служи тада су нас Гробари убијали три четвртине, а у последњој смо их добили са 35:15 и победили... Да ли уопште да причамо о играчком кадру тада? Како су тада ти неки момци имали срца, имали муда, а ови данас немају? Није ово проблем само ове утакмице већ низа утакмица у скоријој прошлости...
Да ли је до Шакоте који не може да их мотивише, да ли је до њих, да ли до месечевих мена мене искрено не интересује они морају боље, пожртвованије, а не да беже од лопте, да стоје као да чекају аутобус, да Партизанови играчи куцају три пута за редом па макар био крај утакмице... И шта сада да кажемо? Како ствари стоје тешко ћемо видети Европу следеће године, а онда се ја питам где је ту интерес спонзора да остану, где је ту интерес и оно мало играча што вреди да остане?
Да ли је до Шакоте који не може да их мотивише, да ли је до њих, да ли до месечевих мена мене искрено не интересује они морају боље, пожртвованије, а не да беже од лопте, да стоје као да чекају аутобус, да Партизанови играчи куцају три пута за редом па макар био крај утакмице... И шта сада да кажемо? Како ствари стоје тешко ћемо видети Европу следеће године, а онда се ја питам где је ту интерес спонзора да остану, где је ту интерес и оно мало играча што вреди да остане?