01-16-2007, 07:25 AM
Quote:Ријеч двије од мало искуснијег:
Ријетко узимам ријеч, али послије утакмице у Подгорици тотално ми се уљуљало повјерење у ову екипу. Управа нам је нажалост традиционално, годинама, смотана и то је факт. Доведу Змага дају му одријешене руке неколико година за пројекат Звезда 2002 или како се већ звао, пробију се сви рокови и ником ништа. Дође Шакота, поведе са собом Раичевића којег врло мало уводи у екипу, доведе се O'Bannon као истинска звијезда а Шакота га нешто узме на зуб, па опет оде неколико играча, а у капитена се промовише Вук Радивојевић (у историји гори капитен није био) са зечијим срцем, који је у Подгорици прије пар дана капитенски одиграо и постигао читавих 6 поена. Па људи водити 14 разлике против Будућности, имати Гуровића који погоди 50% поена на тој утакмици и онда изгубити утакмицу, може само екипа која нема капацитет за велика дјела. Било и биће.
Сјетио сам се, крајем 80тих година је за београдски ИМТ играо Милан Млађан, човјек је редовно давао 30 и више поена за своју екипу (чини ми се да је Шакота тада са њим узео и куп бивше државе), побјеђивали су углавном слабије од себе али велике екипе ријетко. Без Млађана скоро редовно губили утакмице. Типична мала екипа из "предграђа" који су чак и куп једном освојили.
Да није Делија који су годинама изнад нашег клуба, Звезда би се нажалост могла поредити са сличним клубовима...
Једном је било приче о фузији са ФМПом. Колико је то заиста било реално не знам, али бојим се да је то била једина шанса за европску Звезду, јер стварање младих играча и њихово афирмисање у нашем клубу није нам јача страна, а доводимо годинама играче који врло брзо иду из клуба...