10-17-2006, 06:24 PM
Quote:Црвена звезда и партизан, гробари су српске кошарке. Међусобним сукобима, уским погледима, подршком ,по српску кошарку погубној јадранској лиги, помогли су да нам кошарка буде ту где јесте.Dobro sve je to lepo i nazalost uglavnom tacno, ali zar je bilo sta drugacije u fudbalu, rukometu, vaterpolu, pa i odbojci (s tim sto tu srecom imamo regionalne centre), barem sto se naseg kluba tice. Gde to imamo postenu upravu? Evo sad citam na Mondu o javnoj tajni da roditelji kesiraju da deca igraju u nasoj FK omladinskoj skoli, a to mi je i ortak rekao, a i to svi kazu. Nenadicu sta su radili, a covek nam doneo titulu. I tako mogu do sutra. I sta ti preostaje?
Партизан је доминантан клуб на нашој сцени, и клуб који контролише нашу лигу, као и наше форуме, или бар њихов већи део. У нашем такмичењу, партизан нема брига, јер има озбиљан ветар у леђа, годинама уназад. Стога је његов удео у укупном срозавању овог спорта код нас доминантан.
И најзад: Црвена звезда је КК Следећа сезона. Пун ми је курац више обећања политичарских гована из наше управе, нека лепо приватизују клуб, и нек се више не зову Нашим именом који су укаљали већ довољно. Нека буду КК Демократска странка, КК Жика паук..па нека онда раде оно што и до сада..нека престану да користе наше име и грб (видим грб су већ заменили). Доста је било манипулација, лагања...Мене лично више не интересују ни мало. Ово није од јуче, тај осећај и став ми се формира већ годинама.
Stoni tenis nam je uvek dobro isao, a posto je sport totalno bez para, nema ni mafije, tako da mozemo da gledamo stoni tenis... Moze i vaterpolo - oni su totalno propali vec i-ha-ha. Ako je npr. 15% ljudi mafijoze u drzavi, onda ce u svakom uspesnom kolektivu koji donosi pare, biti minimum 15% mafijoza i tu nema sta da se prica...
A koliko je privatizacija resenje, moze se videti po tome ko sve kupuje timove na zapadu - od Gadafi-juniora, pa do ruskih mafijasa. Pa ko to postenim radom moze da zaradi da kupi sebi klub? Kako bi to tek kod nas bilo :nene .Jedino ako nadjes mafijozu ekonomistu, koji ce da shvati da mu se isplati da udje u jeb. ligu sampiona, ili da ostanes ovde gde si sada i nadas se boljim danima, dok ne ostarimo i previse za tako nesto...
PS Izvinjavam se na mini-of topiku...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"