08-03-2006, 10:52 PM
Quote:Tu su jos Kovac i Aleksandrov, sto je 9 igraca (mada je i O'Benon jos pod ugovorom, ali tesko da ce se vratiti). Kao sto rekoh, neodstaju nam jos tri igraca. Ne mogu tacno da se setim, ali mislim da su neki od pobrojanih igraca dosli pre Sakote, nebitno.
Kako smo to mogli da dovedemo Marinovica kada ne mozemo ni pod razno da se takmicimo sa inostranim klubovima? Tepic je grobar, a i Partizan je uzeo titulu i igrace EL. Videcemo za Jorovica, on jos nigde nije otisao. Ukoliko reprezentacija odigra dobro na SP, njemu ce prvashodni cilj biti inostranstvo.
Ne mogu da verujem da neko zali za Dragojlovicem, Bjelicom, Bajevom, Suboticem koji i nisu imali uticaj na igru. Jeretina ne podnosim, a Dzi je nepouzdan. Zao mi je zbog Raicevica (ugovor mu je istekao i otisao je za daleko vece pare nego sto Zvezda moze da ponudi) i Gurovica, ali njih nismo mogli da zadrzimo.
zaboravio sam pojacanja...Mozda je Tepic grobar ali i Kovac je isto.Ja ne zalim sigurno za Jeretinom (kome svaka cast za ono u kupu u ns-u ali me je decko stvarno iznerviralo xx puta) niti zalim za Suboticem ili Dragojlovicem vec konstatujem da nam igraci samo idu niko ne dolazi a vreme tece a mi od Jeretina,Subotica,Bjelice trenutno nemamo boljeg u klubu.A i malo mi je dosadilo da svake godine renoviramo i pravimo novi tim.Uostalom daj boze da si u pravu pa da napravimo dobar tim ali ne znam.