07-06-2006, 10:04 PM
Grafiti jesu do jaja nacin da se na se skrene paznja ljudima, ali to nije dovoljno i, sto rece neko na forumu, moze i da iritira. Ljudi, mi zivimo u Srbiji! Ovde ljudi vise veruju onim seratorima sa TVa nego onim premlacenim ljudima. Cak i za ono sranje u pioniru su nas okrivili. za svako sranje koje se desi krive su delije i najveci deo ljudi veruje u to sranje.
Mozemo mi njih da zajebavamo grafitima, ali to je to!!!
potrebna je jaka kampanja! Svi su videli sta se desilo u pioniru i opet glume slepce i opet smo mi govna. Zajebi glavonje i zajebi zajebanciju! treba pokazati ljudima istinu, otvoriti im konacno oci.
bilbordi, grafiti, flajeri, nalepnice, fond za sve to. Jebiga, skupicemo neki kes nekako. Na svakoj tekmi da damo po 50 ili 100 kinti ili 10 nevazno, ko koliko moze, ALI OVO BRE MORA DA SE JOS VISE UOZBILJI INACE PRICAMO GLUVIMA I SLEPIMA!!!!!!!!!!!
Mozemo mi njih da zajebavamo grafitima, ali to je to!!!
potrebna je jaka kampanja! Svi su videli sta se desilo u pioniru i opet glume slepce i opet smo mi govna. Zajebi glavonje i zajebi zajebanciju! treba pokazati ljudima istinu, otvoriti im konacno oci.
bilbordi, grafiti, flajeri, nalepnice, fond za sve to. Jebiga, skupicemo neki kes nekako. Na svakoj tekmi da damo po 50 ili 100 kinti ili 10 nevazno, ko koliko moze, ALI OVO BRE MORA DA SE JOS VISE UOZBILJI INACE PRICAMO GLUVIMA I SLEPIMA!!!!!!!!!!!