06-17-2006, 05:01 PM
Гледам ову гробарску конференциј за штампу и не верујем колико неко може да се цинично смеје и измишља глупости које је само он изгледа видео... Е ј између осталих глупости он прича о унапред донешеној мокраћи, о неком уљу на терену, о десетинама петарди и не знам чему још... Ни у једном моменту не осуђују реакцију жандармерије већ причају јоцићеву причу и само што не кажу да је акција била оправдана и у реду... У ствари то су и рекли!!! А истина је да је на терен пало максимално 3-4 петарде, да је то што је пало на терен (нисам видео) једино могуће да је мокраћа а не уље (и ако се ради о мокраћи није донешена већ на лицу места напуњена кеса), и истина је да је још једна кеса пала негде у партер а друга неуспешно заврчила на нашем делу трибине... Никакве дестине унапред донешених кеса са мокраћом нису полетеле ка жандарима и њиховим навијачима да би то изазвало интервенцију!!!! ДОКЛЕ ВИШЕ ТОЛИКО ЛАЖИ????!!! Само доприносе да се мржња шири и изазивају нетрпељиост између обичних симпатизера, деле нацију... Чак су и неки Звездаши почели да верују у ту причу... Обични, небитни симпатизери партизана ме нападају са неком причом из медија и њиховог клуба како нас није срамота, како смо онакви, овакви... ... Хвала Богу има оних реалних па схватају ситуацију и не мисле тако... Каква монструозна екипа води ову државу а и њихов клуб... Изгледа да нам тек предстоји жестока борба на свим пољима!!!
п.с. Неко већ рече а и ја сам писао о томе после прве утакмице, за пуштање оних песама у првој утакмици нико није одговарао, шта ћемо за то друже бојићу и друже јоцићу?? Пичке режимске... У нормалној земљи = КАЗНА!!! И спомињање њиховог права да они могу да расподеле карте како они хоће... Е па не може тако другови партизани, ако вас је тако тито и тућман учио, ово је демократија коју имамо у пиониру већ 15 година од кад сте ви напустили вашу распалу халу спортова на Новом Београду... Једноставно се пусте карте у продају и ко купи карту доће на утакмицу....
п.с. Неко већ рече а и ја сам писао о томе после прве утакмице, за пуштање оних песама у првој утакмици нико није одговарао, шта ћемо за то друже бојићу и друже јоцићу?? Пичке режимске... У нормалној земљи = КАЗНА!!! И спомињање њиховог права да они могу да расподеле карте како они хоће... Е па не може тако другови партизани, ако вас је тако тито и тућман учио, ово је демократија коју имамо у пиониру већ 15 година од кад сте ви напустили вашу распалу халу спортова на Новом Београду... Једноставно се пусте карте у продају и ко купи карту доће на утакмицу....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "