06-17-2006, 09:40 AM
Quote:Ono sto najvise smeta u celom ovom slucaju je ( osim naravno cinjenice da je veliki broj povredjenih i brutalno pretucenih ) da je ovo pazljivo pripremano i isto tako sprovedeno u delo. Ja ne bih nagadjao ko tacno stoji iza ovog, da li KK Talibani ili neko drugi, ali cinjenica da su Delije u svom Pioniru bili ogradjeni od strane murije kao u Zapresicu govori upravo to.Mislim da konacno iz naseg kluba treba da uslede jasne i konkretne reakcije. Fraze vise nikom nisu potrebne vec imena i prezimena onih koji stoji iza ovakvih nasrtaja. Dok toga ne bude kao i krivicne odgovornosti za te ljude, onda ce se u Srbiji i dalje zivetu u mraku a ovakvi i slicni dogadjaji ce se i dalje zavrsavati ministrovim izjavama. Ne moze izjava da resi slucaj koji po meni mora da ide do suda i ne samo redovnog vec ako treba i do najvisih instanci.
Ustase su bile civilizovane za njih!
Ovo su nase izgubljene duse smatrajmo ih pokojnicima koji leze u paklu!
:finger
Secate li se momka koji je napravio Slobinu lutku na vesalima,pa je posle nazalost lose prosao...
E pa ja cu sad DVE TAKVE da spremim sto pre budem mogao- Na njoj oficir Mile Novakovic a na drugoj Jocic!