06-17-2006, 12:05 AM
Quote:Na RTS-u danas gledam u BG hronici valjda, kažu policija nije prekomerno intervenisala i sprečila je divljanje navijača Zvezde :batine , Ne verujem.
A najtužnije mi je bilo danas u školi, kad mi je jedan grobar (šatro) rekao da mu je žao što nas nisu više tukli :o . A firmaš mi jedan kaže da isto voli i da su njemu cigani isto ko i ustaše :o ! Jad. Ti firmaši su tako iskompleksirani, čekali su cigane protiv fmp-a i prvu protiv partizana na štajgi i grobare isto. Njih 30 čeka 5-10 cigana ili grobara da ih biju. Tako leče svoje komlexe. :boks
Firma je na svom zvanicnom sajtu vec izbacila topik sa saopstenjem u kojem staju na stranu nas i grobara,igde zestoko optuzuju napad sramne formacije zvane zandarmerija.
Jedan deo tog topika:
Quote:Moram da pokrenem ovaj topik povodom desavanja na basketu izmedju cz i pfc juce u pioniru. Ono sto se juce desilo, velika je sramota države, policije, svega... Prekomerna upotreba sile od strane policije prouzrokovala je pucanje ograde na tribinama i propadanje jednog broja ljudi na parket sa visine. U ovakvoj situaciji u normalnim državama puno bi ljudi ostalo bez funkcija, drmala bi se i vlada, ali naravno to u srbiji nije slucaj. Necu vam posebno govoriti o postovanju ljudskih prava i o tome sta policija (obezbedjenje) sme a sta ne sme i kako to izgleda negde drugde u svetu, to bi potrajalo a i nadam se da znate bar ona osnovna prava...
Naravno shvatili ste da sam ovu temu pokrenuo iz navijacke solidarnosti bez obzira na nase odnose. Ovo je nesto sto moze da se desi bilo kojoj grupi i zato dignimo glas protiv ovakvih stvari...