06-16-2006, 10:28 AM
Koji Partizan? Koja Zvezda? Ljudi sve je ovo politika i demonstriranje moci i nista vise... Opet fabrikuju izvestaje, opet pricaju o desetinama povredjenih policajaca, o nekom otporu, a o ljudima u hali ni rec... Nema ovo veze ni sa kosarkom, ni sa titulom. Dule kenja jer mora da brani sebe, Zezelj kenja jer je budala i kao Dule prica neverovatne gluposti... Igraci su na konferenciji (sem Vuka) promasili poentu... Ne zanima mene ovde ni sudjenje, ni namestanje, niti ko je jaci u savezu mene zanima iskljucivo ko je i zasto naredio batinjanje i da se kazne oni koji su to uradili... Sigurno iza toga ne stoje ova dva kluba jer koliko god mi kenjali oni nemaju toliku moc.
Potez Grobara najbolje govori koliko je svima vise dokurcilo da zivimo u policijskoj drzavi, da zivimo u strahu od kerova, da dozivljavamo ponizenja... Dosta vise! Vreme je da se adekvatno odgovori na ovo jer smo definitivno postali taoci masnih, zadriglih politicara koji samo gledaju kako da jos vise kesa strpaju u svoje dzepove...
Potez Grobara najbolje govori koliko je svima vise dokurcilo da zivimo u policijskoj drzavi, da zivimo u strahu od kerova, da dozivljavamo ponizenja... Dosta vise! Vreme je da se adekvatno odgovori na ovo jer smo definitivno postali taoci masnih, zadriglih politicara koji samo gledaju kako da jos vise kesa strpaju u svoje dzepove...