06-16-2006, 09:12 AM
Znači, stigao sam kući, od trofeja imam veliku masnicu na predjelu lopatice i bio sam uganuo nogu, ali sad je ok. Srećom, nisam bio na toj ogradi, bio sam više i nekako ostao gore. Ovo što se desilo je grozno. Pišam im se i na titulu i na Partizan, pička im materina, jebem i njih i zakon o navijačima i celu žandarmeriju i sandu rašković-ivić ... pocrkali dabogda! Uopšte ne kontam što su nas napali, samo smo pevali (bar ono što sam bio u mogućnosti da ispratim), elem, vidim počinje fajt s one strane, počinjemo skandirati i pevati kerovima. Utom oni kreću ko nindža kornjače, narod beži, ograda popušta ... kako li sam ostao na tribini, pojma nemam ... mater im jebem.
I pun mi racku i debelog krmka i njegove pišljive titule, jebala ga titula i jeretici i cijela Budimpešta ...
Igračima svaka čast, opraštam im sve slabe igre i kikseve, ali su ispali ljudi. Od Čiče pa nadalje. Čestitke i grobarima, nisam znao da su se solidarisali.
Ne znam šta bih više rekao, nadam se da su svi povređeni dobro.
I pun mi racku i debelog krmka i njegove pišljive titule, jebala ga titula i jeretici i cijela Budimpešta ...
Igračima svaka čast, opraštam im sve slabe igre i kikseve, ali su ispali ljudi. Od Čiče pa nadalje. Čestitke i grobarima, nisam znao da su se solidarisali.
Ne znam šta bih više rekao, nadam se da su svi povređeni dobro.
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)