06-14-2006, 03:08 PM
Ma sve ja razumem da su oni glupi,ruzni(kad pogledas ove slike ko da ih je sve pravio Dule Vujosevic),ali mi nije jasno da u jednoj grupi koja sebe smatra ozbiljnom i koja se smatra nasim najvecim rivalima ima toliko kontradiktornosti.Na sav glas pricaju kako smo mi drzavni projekat a sponzori su im najvece drzavne firme,kukaju kako ih milicija tuce a navijaju za njih kad mi imamo frku,pa jesmo nedavno na derbiju pevali NEKA ZNAJU SVI...kad su nad njima intervenisali,opravdavaju se kako je glupavo sto je uprava to uradila sa kartama kao nemaju nikakvog uticaja,a na razglasu muzika koju su oni odlucili.I dalje su najveca moguca agentura dzabe im svi bojkoti kad zarad sopstvene dvocasovne satisfakcije rizikuju buducnost derbija kao institucije.
I jos jedna mala anegdota,gledam ja sinoc utakmicu sa drugarom koji je grobar do duse ne bas upucen ali....i vice on meni jebote razbijamo vas,ima nas 10 puta vise a vi grmite,reko majmune to su ti ovi tvoji samo sto pevaju nase pesme,vise ni sami ne mogu da prepoznaju svoju pesmu sve su zivo obradili :lol:
I jos jedna mala anegdota,gledam ja sinoc utakmicu sa drugarom koji je grobar do duse ne bas upucen ali....i vice on meni jebote razbijamo vas,ima nas 10 puta vise a vi grmite,reko majmune to su ti ovi tvoji samo sto pevaju nase pesme,vise ni sami ne mogu da prepoznaju svoju pesmu sve su zivo obradili :lol: