Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Историја се понавља...? :(
sve se može kad se hoće ...

evo kako to sve komentarišu u humorističkoj emisiji na RTRS-u "Bez pardona". Momci zaista sjajno svima očitaju lekciju:

Dragi gledaoci evo nas ispred kuće gde su doskora živela složno dva brata. Nakon smrti oca, njih dvojica su pokušala da žive složno. Srboje živi na gornjem spratu, koji je veći i ravniji od donjeg. Na donjem je Crnoje, ali iako je donji sprat manji i prljaviji, ima mali balkon s pogledom na veliki bazen. Zašto se Crnoje odlučio otcepiti ne znamo, ali hajde da pogledamo kako braća govore pre referenduma na kojem Crnoju treba 55 % za pobjedu.

Gosn. Srboje, šta kažete na sve ovo?
"Pa ja ne znam, stvarno nisam obavešten o svemu, ne razumem zašto se moj burazor hoće otcepiti. Ja sam puno ulagao u našu zajedničku kuću, sve sam radio, od fasade do nameštaja, dok se moj braco bavio nekim cigaretama i samo se izležavao. Ne verujem ipak da će se on otcepiti od mene, jer ga ja baš volem."
Je li, a znate li ko vam je onaj momak u podrumu?
"Ne. Nisam obavešten o tome?"
Ali neko vam se šeta po podrumu?
"Ne znam, bre!"
Dobro, odošmo sad dole vašem bratu.

Dobar dan, gosn. Crnoje!
"Živ mi bio, junačino. Šedi da zborimo ka čojeci..."
Vi želite da se otcepite od brata vam Srboja?
"Ma da, svrbi me to oko. Ne možemo mi zajedno, jadan, nikako. On meni stalno nešto popuje, ovo, ono. Ne mogu na miru da radim sa cigaretama. Ja ga volim ko brata, i kad se otcjepim, ću mu dam da mi opet sve plaća, što da ne? Jesmo l braća jal nismo?"
Pa kako ćete preći 55 posto?
"Ta uvijek se Crnoje znao snaći, pa ću i sad."

Posle par dana, evo nas opet. Crnoje se otcijepio, pa da vidimo kakve su reakcije. Prvo Srboje:
"...šmrc... ne mogu da verujem .... šmrc... a šta da radim. Baš mi je žao što se otcepio. Bre, nisam znao da je drug Solanije iz Ujedinjene Opštine dao pravo braci da se otcepi. Nisam bio obavešten. Teško mi sve ovo pada. Ta gde ću se kupati..."
A Crnoja zatičemo kako peva:
"Otcijepi se ja od tebe, zbogom brate ko te jebeeee!
Bićemo mi vječno braća, kad god treba da se plaćaaaa!
Živ mi bio, konačno sam uspio."
Pa kako ste uspeli?
"Otkriću ti tajnu, uzeo sam podstanara. Sad ću ga zovnut. Ej, Ramadani! Dođde!"
"Evo me, davo mojmaš doljaps noć karas brfrod."
Šta veli?
"Nema veze. On mi pomogo! Hvala mu ko bratu!"
Zašto ste pomogli Crnoju?
"Ja sam ljepo htljeo pomoći moj drug da se oslobodi brata tiranina koji ga je stalno ugnjetavao. Da ućinim dobro djeljo a zauzvrat sam dobijo samo balkon na more."
Da vam neće biti tesno?
"Po, a ako dođe do toga drug Crnoje moze da se preseli gore, što ne. Ajm zapjevatlj!"
"Viva vero Montenegro, oj ha!"
"Ne, ne, nema oj ha, U ČE KA!"
"Dobro, dobro, U ČE KA!"
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Messages In This Thread
Историја се понавља...? :( - by Mikelandjelo - 06-04-2006, 05:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: