Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Историја се понавља...? :(
Након 2 седмице од лажираног референдума одлучио сам да вама,браћи СРПСКОЈ, дам своје и виђење
многих Срба у Црној Гори.Сваки човјек тога 21.маја је био свијестан да актуелна власт нешто спрема.
Резултати су се чекали пар дана,прије референдума велики број људи је био уписан у бирачке
спискове... нећу о томе да причам сигурно сте имали могућности да у новинама прочитате о свим
манипулацијама.Оно што желим јесте да кажем да разумијем многе грађане Србије и наше људе по свијету
који су са разлогом љути на исход референдума.Схватите једно да је већинска ЦГ била за опстанак.Нас
су уништили људи који су из вана дошли,прије свега мислим на муслимане и шиптаре из Америке и Европе
који су у великом број стигли на дан гласања.Мило је говорио да ће имати преко 60% а он једва тих 55%
да је скупио.Зато браћо и сестре не мојте да све нас стављате у исти кош са шиптарима-муслиманима
ми смо увијек у Србију гледали као у нашу једину братску државу и то ће она у нашим срцима
вазда и бити.Само погледајте Никшић и Подгорицу градове у које Мило има власт како су једва добили
чак нису ни тих 55% достигли.Да не причам о Херцег Новом као о једином СРПСКОМ граду на приморју
који је са 62% реко своје велико НЕ и јасно и дан данас не дозвољава да се у нашем граду на згради
општине завиори црногрска застава.Сјевер комплетан сем Рожаја и Бијелог Поља остао је вјеран својим
претцима.Ако Бог да ускоро ће доћи крај овом Милу и поново заједно СРБИЈА И ЦРНА ГОРА.
Грађани ЦГ су свијестни да без братске Србије не могу да живе и зато ћемо и упркос Милу гледати
као на рођене.

УЗ БОЖЈУ ПОМОЋ ЦРНА ГОРА ОСТАЈЕ СРПСКА
Reply

Messages In This Thread
Историја се понавља...? :( - by Cetnik_da_se_zna - 06-04-2006, 01:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)