02-11-2003, 09:31 PM
Quote:Pozdrav celoj ekipi.
Bas sam se zestoko smorio zbog nekih debila na delije.net forumu, nadam se da ovaj nas Forum nece postati steciste isfrustrranih klinaca.
Posto sam i ja usao u ekipu DC, ja cu da se trudim da ovaj forum ne postane mesto gde ce klinci da se cimaju i prosipaju gluposti. Znaci, bicu rigorozan, nece da se desi da 5 klinaca kolo vode kao na oazinom forumu. Sjebali su totalno jedan jako dobar forum, i ako Caki i Che ne srede stanje tamo (citaj - udare banovinu) mnogo pravih momaka taj forum nece posecivati. Mozda i ja malo preterujem, ali toliko sam ispizdeo zbog 3-4 lika da, i kad hocu nesto da postujem, shvatim da je uzaludno jer ce "ekipa" da uleti sa svojim glupostima. NAdam se da ce i drugi moderatori da postupaju bar priblizno kao i ja. Bolje da imamo jak forum sa mnogo manje ljudi nego da svako pocne da pise sta mu je volja, a mi shvatimo tek kad zasere da smo trebali da ga sasecemo u korenu.
.
Kizo, seti se sta sam ti pricao na Tash-u za pojedine likove sa delije.net koji imaju po 23 posta dnevno a post je najcesce jedna prosto prosirena recenica koja saopstava da je autor iste mentalno retardiran. Te njuske su pocele da se pojavljuju i ovde. Tu nema milosti, odma noga u dupe. Ne znaci da od foruma treba da napravimo sektu, ali likovi koji su od delije.net-a napravili navijacko obdaniste ovde nemaju sta da traze. Takva faca se prepozna posle 5 postova i tu mu je kraj.
No passaran.
Pozdrav svima
ttp://www.kristijangolubovic.net/