06-01-2006, 02:29 PM
Quote:Pa zar ne vidis da covek vec igra "za partizan" :oDjole Wrote:A sto se Gurovica tice mislim da treba da bude gromoglasno pozdravljen na pocetku sledece tekme,cisto da se zna da je taj koji ga je pljunuo jedan obican retard koji sa Severom nema veze.
Apsolutno se slazem sa ovim.
Covece kako me je Vuk iznervirao.Nego,ako je istina ono da je dogovorio prelazak u partizan onda stvarno...
To za O Benona zvuci dobro, ali to za Markovica i ovog drugog stvarno ne znam, jer ne mogu da gledam Zvezdine utakmice zbog Beeee 92, vec samo onu crkavicu sto puste na RTSu...
Ali pretpostavljam da nisu ni blizu dovoljno dobri, sa obzirom da ih maltene nikad nisam ni video da igraju (mada je jedan od njih bas znao lepo da odigra, valjda bas i na derbiju - ne secam se) - a i mislim da ni oni nemaju hrabrosti za neizvesne finise
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"