01-26-2008, 03:43 PM
УЛ, кад кажеш Мајдан, ценим да мислиш на онај ресторан у Господара Вучића, скоро па на углу са Булеваром. Био сам тамо у четвртак, ентеријер им је по мени баш лоше одрађен, мада башта ми делује да је лети или на пролеће већ екстра, но како је сад зима нисма имао прилике у башти да седим. Елем оно што је најбитиније, клопа им је врх брате
. Ја сам узео пуњену пљескавицу, која је отприлике правоугаоног облика и толико је велика да после не мораш наредних 24 часа да једеш без проблема.
Што се тиче старих кафана са душом морам да вас обавестим да једна таква легендарна, која се налазила дијагонално од Правног факултета, нажалост више не постоји. Говорим о Гргечу наравно. Значи кад сам видео да је нема и шта се налази уместо ње(Рајфајзен банка) слошило ми се моментално.
Семе им се затрло германско, а и оним нашима који су им то продали :boks .

Што се тиче старих кафана са душом морам да вас обавестим да једна таква легендарна, која се налазила дијагонално од Правног факултета, нажалост више не постоји. Говорим о Гргечу наравно. Значи кад сам видео да је нема и шта се налази уместо ње(Рајфајзен банка) слошило ми се моментално.
Семе им се затрло германско, а и оним нашима који су им то продали :boks .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!